StudioMo_logo_zwart-3D

Verkoop agent Korte termijn Dameskleding voor België

Amfitex ontwikkelt, produceert en verkoopt korte termijn damesconfectie onder merknaam Studio MO en Dixie, speciaal voor de detaillist die “Fashion Items” zoekt ter aanvulling van zijn bestaande voororder collecties.

Voor deze “Fashion Items” van het merk STUDIO MO, die wij uit voorraad leveren, zoeken wij per direct een reizende zelfstandige werkende verkoopagent (dus niet in loondienst) voor heel België en Luxemburg.

In Nederland hebben momenteel 300 klanten in het midden segment die iedere 3 weken door onze verkoopagenten in hun eigen winkel worden bezocht. Je krijgt beschikking over een online ordersysteem waarmee real-time onze voorraad kan worden ingezien en waarbij je meteen de orders kan invoeren. Deze worden dezelfde dag aan onze klanten uitgeleverd.

Omdat we al enkele klanten in België hebben, zijn wij er absoluut van overtuigd dat er zeer goede mogelijkheden zijn om dit in België verder uit te breiden.

We zijn op zoek naar een goed ingevoerde agent met eigen vaste klantenkring. (je bent eventueel woonachtig in de grensstreek ) Daarnaast werk je al met aanvullende agenturen zoals broeken en of mode accessoires die de collectie van STUDIO MO complementair kunnen maken als je de klant bezoekt.

Indien niet je reeds ingevoerd bent in de Belgische markt heeft het helaas geen zin om te reageren.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met G.J.Vaarkamp
Tel.: +31 (15) 2579046 of via ons contactformulier.