Modefabriek Gwynedds

ModefabriekGwynedds

Bij Gwynedds zien ze een kledingstuk als een uniek product. De prints en borduursels zijn handgemaakt vanuit een duidelijk concept, gebruik makend van verschillende printtechnieken. Elk kledingstuk is voorgewassen om het de perfecte zachtheid en unieke finish te geven. De kerngedachte van de collectie is ‘gemakkelijk te dragen’ en dit zie je in alle productgroepen van de collectie. Hierdoor creëren ze comfortabele modellen die vriendelijk op de huid aanvoelen.

Geïnspireerd door de straten van LA en Santa Monica, staat Gwynedds voor comfortabel, gemakkelijk draagbaar, in een perfecte mix van een stoere streetstyle met een zachte vrouwelijke touch. De collectie heeft zijn oorsprong en is in hoge mate geïnspireerd door invloeden uit LA en Santa Monica. Het creatieve team brengt haar tijd veel door in Los Angeles om op deze manier de levensstijl te vertalen in de collectie.

Gwynedds wordt in Nederland voor het tweede seizoen vertegenwoordigd door AMFITEX.com en staat in het segment The Frame op Modefabriek.