Amfitex-200

Gert-Jan Vaarkamp201409

AMFITEX NEDERLAND; de laatste trends binnen drie weken vertaald.

Amfitex ontwikkelt en produceert korte termijn confectie onder de merknamen Studio MO en People of 2morrow. We hebben geen vaste collecties, maar lanceren wekelijks nieuwe ‘fashion items’ die makkelijk combineerbaar zijn in het huidige modebeeld.

Vanuit de markt de laatste trends signaleren en deze snel, met een eigen identiteit in een Nederlandse pasvorm produceren en uit voorraad leveren. Dat is waar Amfitex sterk in is.

Studio MO is een snelgroeiende betaalbare korte termijn damesconfectielijn. We zitten hierbij zo kort op de markt, dat we per week kijken wat we willen ontwikkelen. Dit is realiseerbaar omdat we intensief samenwerken met vaste leveranciers, stylisten en stoffenfabrikanten. Door snel te schakelen kunnen we binnen drie weken vertalen, produceren en leveren. Studio MO levert geen collecties, maar echte fashion items. Ondanks dat we geen collectie presenteren, proberen we met onze losse mode artikelen wel altijd een klein beeld neer te zetten dat aansluit bij het huidige modebeeld.

People of 2morrow: hoogwaardig en meer gecoördineerd.
Een eigen gecoördineerde lijn, ontwikkeld op een hoogwaardiger niveau qua styling en verwerking. De focus ligt op een brede doelgroep en met een groter pasbereik. De artikelen worden ontwikkeld en gestyled vanuit de Nederlandse markt en worden geproduceerd in moderne ateliers in bijvoorbeeld Portugal. In vergelijking met Studio MO presenteert People of 2morrow een meer geprogrammeerd concept, hoger in prijs. De ontwikkelingstijd van dit label is drie maanden. In deze periode kunnen we beter een beeld neerzetten en alle tijd nemen voor het sourcen van mooiere materialen. Tussen de verkoopperiode en levering zit maximaal 3 tot 4 weken.

Gert-Jan Vaarkamp

Managing Director Amfitex Nederland Bv

Surf wekelijks naar onze site AMFITEX.COM, of bel met 015-2579046.

klik hier voor de contactgegevens van onze agenten.